O adventu v bludištích

Attachments:
Download this file (19108 O adventu v bludištích propozice.doc)Propozice
Autokarový zájezd v sobotu 7.12.2019
Vedoucí: Ivana Jehličková, mobil 723 780 650, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Odjezd v 8.00 h !!! od zim. stadionu po trase: Bohdaneč - Jabkenice.
Ceny:  děti TKSP 60, dospělí TKSP 130, nečlenové 180 Kč;
Placení:  středa 4.12.  v době 15.–16. hod. v ED na Pernštýns. nám.
Palisádové bludiště --- Autor: Jan Polák – Vlastní dílo, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=20644780

Výlet je zařazen do kalendáře akcí KČT,spolek odbor Synthesia Pardubice plánovaného období  a  oblasti KČT Pardubický kraj. Členové a nečlenové KČT jsou pojištěni během organizované akce, člen KČT i během organizované dopravy na akci u pojišťovny VZP, a.s. od 1.2.2019, IČO 271 16 193. Číslo pojistné smlouvy je 1310001770

 

Součástí akce je i prohlídka Jabkenické hájovny, dnes památníku B. Smetany. Prohlídka je opravdu hezká a zajímavá a rozhodně stojí za vidění, ale průvodkyně za námi přijede pouze v případě zájmu velkého počtu osob (bydlí mimo Jabkenice a v tomto období se již neprovádí). Napište mně, prosím, kdo na prohlídku půjdete a zároveň, zda máte někdo zájem o prohlídku vánočně vyzdobeného zámku v Loučeni. Také tuto prohlídku bychom museli zamluvit.
Děkuji za rychlou odpověď. Ivana Jehličková


Z autobusu vystoupíme v Jabkenicích, kde je zamluvena zajímavá prohlídka bývalé hájovny, dnes památníku B. Smetany. Po prohlídce projdeme po M zn. okruh lesem i obcí, nazvaný Smetanova procházka, zastavíme se u ranně gotického kostela Narození panny Marie s dřevěnou zvonicí a  budeme pokračovat po Č zn. lesní cestou až k zámku Loučeň. Zde projdeme deset nejrozmanitějších bludišť a labyrintů, které jsou velkým lákadlem pro turisty z daleka i blízka. Na zámku se konají prohlídky vánočně vyzdobených interiérů.
Včetně bludišť celkem 11 km

 


Hezké zážitky přeje  
Ivana Jehličková   
mobil 723 780 650    e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Děkujeme sponzorům, za jejichž finanční podpory se akce KČT,spolek odbor Synthesia Pardubice uskutečňují

Vyhledávání

Sponzoři

 synthesia banner 180x150

 logo Pardubice

 

 

 

 

 

 

 

 

Přihlášení