Údolím Pekla do Pardubic

Attachments:
Download this file (Propozice údolí Peklo 2021.doc)Propozice
Cyklovýlet v neděli dne 20. 27. června 2021 s dopravou cyklobusem (změna z důvodu počasí)
Vedoucí: Zdeněk Pražák, tel. 776065721, email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Náhradou za ze zdravotních důvodů zrušený cyklovýlet Václava Pícla Slavickou oborou za Kelty  jsem připravil cyklovýlet do údolí Pekla u Nového Města nad Metují s dopravou kol cyklobusem.
Odjezd: Cyklobus odjíždí z autobusového nádraží v Pardubicích v 7,45

Výlet je zařazen do kalendáře akcí KČT, spolek odbor Synthesia Pardubice plánovaného období a oblasti KČT Pardubický kraj. Členové a nečlenové KČT jsou pojištěni během organizované akce, člen KČT i během organizované dopravy na akci u pojišťovny VZP, a.s. IČO 271 16 193. Číslo pojistné smlouvy je 1310001770

Náhradou za ze zdravotních důvodů zrušený cyklovýlet Václava Pícla Slavickou oborou za Kelty a přírodou jsem připravil cyklovýlet do údolí Pekla u Nového Města nad Metují s dopravou kol cyklobusem. Cyklobus odjíždí z autobusového nádraží v Pardubicích v 7,45, jízdenku si koupíme do stanice Plasnice, kam přijedeme v 9,37. Po vyložení kol pojedeme přes Sedloňov, Sněžné a poutní místo Rokole Jiráskovou cestou do údolí Pekla a dále na oběd do Nového Města nad Metují. Po prohlídce města budeme pokračovat po cyklostezce přes Černčice do Slavětína nad Metují, Českého Meziříčí a dále přes Třebechovice a Býšť domů celkem asi 85 km. Místy pojedeme po lesních a polních cestách.

Zdeněk Pražák, tel. 776065721, email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Děkujeme sponzorům, za jejichž finanční podpory se akce KČT, spolek odbor Synthesia Pardubice uskutečňují

Vyhledávání

Sponzoři

 synthesia banner 180x150

 logo Pardubice

 

 

 

 

 

 

 

 

Přihlášení