Kolem Sečské přehrady

Attachments:
Download this file (Propozice okolo Sečské přehrady.doc)Propozice
Cyklovýlet v neděli dne 19. září 2021
Vedoucí: Zdeněk Pražák, tel. 776065721, email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Odjezd v neděli dne 19.9. cyklobusem v 7,30 do Seče s příjezdem v 8,40. Po vyložení kol pojedeme na hráz Sečské přehrady, pak po cyklotrase 4114 směrem na Ústupky, a dál po trase.
Celkem najedeme místy po polních a lesních cestách asi 65 km.

Výlet je zařazen do kalendáře akcí KČT, spolek odbor Synthesia Pardubice plánovaného období a oblasti KČT Pardubický kraj. Členové a nečlenové KČT jsou pojištěni během organizované akce, člen KČT i během organizované dopravy na akci u pojišťovny VZP, a.s. IČO 271 16 193. Číslo pojistné smlouvy je 1310001770
Odjezd v neděli dne 19.9. cyklobusem v 7,30 do Seče s příjezdem v 8,40. Po vyložení kol pojedeme na hráz Sečské přehrady, z hráze uvidíme pozůstatky hradu Vildštejn na skále nad tunelem. Z hráze pojedeme po cyklotrase 4114 směrem na Ústupky, za křižovatkou odbočíme na lesní pěšinu k zřícenině gotického hradu Oheb nad Sečskou přehradou. Po prohlídce zříceniny pojedeme po modré značce do Ústupek a dále po cyklotrase a modré značce na Pilku, pokračujeme po žluté značce do Klokočova, kde si prohlédneme památnou lípu, pod kterou prý odpočíval již Karel IV. Pokračujeme přes Hoješín, zastavíme se na židovském hřbitově u Hoješína a pojedeme na rozcestí Na předělu, odkud sjedeme přes Bohov a Běstvinu do Třemošné. Po obědě si prohlédneme muzeum vápenictví v Berlově vápence a budeme pokračovat přes kostel Sv. Kříže do Ronova nad Doubravou. Odtud pojedeme přes Bousov do Licoměřic a po modré dále do Březinky. Pokračujeme přes Licomělice do Stojic a dále přes Choltice, Bezděkov, Srnojedy do Pardubic. Celkem najedeme místy po polních a lesních cestách asi 65 km.
Zdeněk Pražák, tel. 776065721, email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Děkujeme sponzorům, za jejichž finanční podpory se akce KČT, spolek odbor Synthesia Pardubice uskutečňují

Vyhledávání

Sponzoři

 synthesia banner 180x150

 logo Pardubice

 

 

 

 

 

 

 

 

Přihlášení