Ostaš a Kočičí skály

Attachments:
Download this file (Ostaš a Kočičí skály.doc)Propozice
Pěší výlet s dopravou vlakem v sobotu dne 23.7.2022
Vedoucí: Zdeněk Pražák, tel 776065721, email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Odjezd vlakem v 7,40 z nádraží v Pardubicích s přestupem v Hradci Králové a Starkoči a s příjezdem do zastávky Česká Metuje v 9,24.
Občerstvení bude možné v chatové osadě na Ostaši či na delší trase v Polici nad Metují.

 

Propozice

Po vystoupení z vlaku půjdeme po modré značce 3 km na rozcestí Ostaš, odkud pokračujeme nejprve do skalního města Ostaš a po jeho projití se vrátíme na rozcestí Ostaš a pokračujeme do skalního města Kočičí skály. Po prohlídce skalních měst se rozhodneme, jak budeme pokračovat dále – na výběr je kratší varianta na vlak do Žďáru nad Metují (asi 11 km) nebo delší přes Polici nad Metují na autobus (13 km – odjezd v 16,30) nebo vlak (asi 16 km). Odjezdy vlaků ze  Žďáru jsou v 14,40 a dále v hodinovém taktu s přestupy. Vhodné je koupit jednodenní síťovou jízdenku IREDO pro 5 osob za 350 Kč. Občerstvení bude možné v chatové osadě na Ostaši či na delší trase v Polici nad Metují.

              

Pěkné počasí přeje Zdeněk Pražák, tel 776065721, email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

 

Děkujeme sponzorům, za jejichž finanční podpory se akce KČT Synthesia Pardubice uskutečňují

 

Výlet je zařazen do kalendáře akcí KČT Synthesia Pardubice plánovaného období a oblasti KČT Pardubický kraj. Členové a nečlenové KČT jsou pojištěni během organizované akce, člen KČT i během organizované dopravy na akci u pojišťovny VZP a.s. IČO 271 16 193. Číslo pojistné smlouvy je 1310001770

Vyhledávání

Sponzoři

 synthesia banner 180x150

 logo Pardubice

 

 

 

 

 

 

 

 

Přihlášení