Za památnými stromy do Vysokého Chvojna

Attachments:
Download this file (Propozice Za památnými stromy (2).doc)Propozice
Cyklovýlet v neděli dne 3. října 2021
Vedoucí: Zdeněk Pražák, tel. 776065721, email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Odjezd v neděli dne 3.10. v 9,00 od zimního stadionu v Pardubicích. Pojedeme přes Sezemice, Choteč, Drahoš, Býšť a Bělečko do Třebechovic pod Orebem, a dále po trase.
Celkem najedeme místy po polních a lesních cestách asi 75 km.

Výlet je zařazen do kalendáře akcí KČT, spolek odbor Synthesia Pardubice plánovaného období a oblasti KČT Pardubický kraj. Členové a nečlenové KČT jsou pojištěni během organizované akce, člen KČT i během organizované dopravy na akci u pojišťovny VZP, a.s. IČO 271 16 193. Číslo pojistné smlouvy je 1310001770
Pojedeme přes Sezemice, Choteč, Drahoš, Býšť a Bělečko do Třebechovic pod Orebem, kde si prohlédneme první památný dub ve Vitouškově ulici. Odtud pojedeme přes Bědovický dvůr do  PR U Houkvice, kde roste jeden z největších dubů v ČR. Cestou k němu uvidíme několik památných buků. Od něj pojedeme dále po zelené až na odbočku k zastávce Petrovice, odkud pokračujeme po cyklotrase 4260 do Týniště nad Orlici. Cestou mineme 4 památné duby. Po obědě v restauraci U věže v Týništi nad Orlicí pojedeme přes Albrechtice do PR Buky u Vysokého Chvojna, která ochraňuje již od roku 1884 zachovalý bukový prales. Po prohlídce pralesa pojedeme přes Vysoké Chvojno domů. Celkem najedeme místy po polních a lesních cestách asi 75 km.
Zdeněk Pražák, tel. 776065721, email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Děkujeme sponzorům, za jejichž finanční podpory se akce KČT, spolek odbor Synthesia Pardubice uskutečňují

Vyhledávání

Sponzoři

 synthesia banner 180x150

 logo Pardubice

 

 

 

 

 

 

 

 

Přihlášení