Z Chocně přes Dobříkov domů

Attachments:
Download this file (Propozice Z Chocně domů.doc)Propozice
Cyklo výlet v neděli dne 24. října 2021
Vedoucí: Zdeněk Pražák, tel. 776065721, email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Odjezd v sobotu v 8,30 z hlavního nádraží v Pardubicích osobním vlakem s příjezdem do Chocně v 9,14. Z nádraží v Chocni pojedeme po značkách a cyklotrasách do Pardubic.
Celkem najedeme místy po lesních a polních cestách asi 50 km.

Výlet je zařazen do kalendáře akcí KČT, spolek odbor Synthesia Pardubice plánovaného období a oblasti KČT Pardubický kraj. Členové a nečlenové KČT jsou pojištěni během organizované akce, člen KČT i během organizované dopravy na akci u pojišťovny VZP, a.s. IČO 271 16 193. Číslo pojistné smlouvy je 1310001770
Z nádraží v Chocni pojedeme po zelené značce přes rozcestí U Prokopa k památnému Čertovu dubu a dále na rozcestí Nad Hlubokou nad Dobříkovem. Odtud sjedeme po modré značce do Dobříkova, kde si prohlédneme dřevěný pravoslavný kostel Všech Svatých, který byl do Dobříkova přenesen ze Zakarpatské Ukrajiny. Pokračujeme do obce Rzy a odtud po Pytlácké cyklostezce a lesní cestě k rybníku Pětinoha a dále do Horního Jelení. Pokračujeme po cyklostezce č. 181 do obce Veliny, kde si prohlédneme barokní dřevěný kostel Sv. Mikuláše. Po prohlídce kostela sjedeme na oběd do restaurace Staroholická v Holicích. Po obědě pojedeme domů přes Horní a Dolní Ředice, Choteč a Sezemice. Celkem najedeme místy po lesních a polních cestách asi 50 km.
Zdeněk Pražák, tel. 776065721, email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Děkujeme sponzorům, za jejichž finanční podpory se akce KČT, spolek odbor Synthesia Pardubice uskutečňují

Vyhledávání

Sponzoři

 synthesia banner 180x150

 logo Pardubice

 

 

 

 

 

 

 

 

Přihlášení