Z Kolína přes Velký Osek

Attachments:
Download this file (Z Kolína2.doc)Propozice
Cyklovýlet s dopravou vlakem v neděli dne 19.6.2022
Vedoucí: Zdeněk Pražák, tel 776065721, email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Výlet není vhodný pro silniční kola, neboť se místy budeme pohybovat po polních a lesních cestách a pěšinách. Celkem najedeme asi 80 km.
Odjezd vlakem v 7,38 z nádraží v Pardubicích do Kolína s příjezdem v 8,28.

Propozice
Po vystoupení z vlaku si prohlédneme centrum Kolína s jeho pamětihodnostmi (kostel sv. Bartoloměje, Karlovo náměstí, Prachovna). Poté pojedeme podél Labe po Labské cyklotrase č. 2 na rozcestí Libický Luh a po červené značce do rodiště sv. Vojtěcha na slavníkovské hradišti v Libici nad Cidlinou. Po prohlídce hradiště pojedeme přes Kanín, Opolany, Dobšice a Žehuň do Choťovic na oběd. Poté se zastavíme u jezu ve Zbrani a přes Žiželice, Pamětník, Klamoš, Lázně Bohdaneč pojedeme domů. Celkem najedeme asi 80 km.

Pěkné počasí přeje Zdeněk Pražák,
tel 776065721, email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Děkujeme sponzorům, za jejichž finanční podpory se akce KČT Synthesia Pardubice uskutečňují

Výlet je zařazen do kalendáře akcí KČT Synthesia Pardubice plánovaného období a oblasti KČT Pardubický kraj. Členové a nečlenové KČT jsou pojištěni během organizované akce, člen KČT i během organizované dopravy na akci u pojišťovny VZP a.s. IČO 271 16 193. Číslo pojistné smlouvy je 1310001770

Vyhledávání

Sponzoři

 synthesia banner 180x150

 logo Pardubice

 

 

 

 

 

 

 

 

Přihlášení