Přes Hodonín a Prostějov do Pardubic

Attachments:
Download this file (propozice železné hory 2022.doc)Propozice
Cyklovýlet dne 7. 8. 2022 do Železných hor s dopravou cyklobusem
Vedoucí: Zdeněk Pražák, tel 776065721, email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Odjezd cyklobusu 7,30 z Pardubic, příjezdem do Nasavrk v 8,18.
Po vystoupení z cyklobusu pojedeme do Hradiště, kde si prohlédneme valy keltského hradiště a pokračujeme k rozhledně Boiika.

 

Po vystoupení z cyklobusu pojedeme do Hradiště, kde si prohlédneme valy keltského hradiště a pokračujeme k rozhledně Boiika. 

Odtud pojedeme do Hodonína a dále přes Javorné a Travné do Kameniček. Odtud pojedeme okolo Rohozenského rybníka a rybníka Hubský do Vranova a přes Švihov do Prostějova. Pokračujeme na zříceninu hradu Žumberk a dále okolo rybníků Velká a Malá Straka do Bítovánek a Zaječic. Pokračujeme přes tři Bubny do Kočí a přes Topol a Tuněchody do Pardubic. Celkem najedeme asi 60 km místy po lesních a polních cestách. Oběd bude asi možný nejdříve v Kočí.

Výlet je zařazen do kalendáře akcí KČT,spolek odbor Synthesia Pardubice plánovaného období  a  oblasti KČT Pardubický kraj. Členové a nečlenové KČT jsou pojištěni během organizované akce, člen KČT i během organizované dopravy na akci u pojišťovny VZP, a.s. od 1.2.2019, IČO 271 16 193. Číslo pojistné smlouvy je 1310001770

 

Zdeněk Pražák, tel 776065721, email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Vyhledávání

Sponzoři

 synthesia banner 180x150

 logo Pardubice

 

 

 

 

 

 

 

 

Přihlášení