Přes Frymburk a Peklo domů

Attachments:
Download this file (propozice Z Frymburka přes Peklo.doc)Propozice
Cyklovýlet v neděli dne 14.8.2022
Vedoucí: Zdeněk Pražák, tel 776065721, email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Odjezd cyklobusem v 7,45 z Pardubic na zastávku Deštné, odbočka Špičák s příjezdem v 9,38. Výlet není vhodný pro silniční kola, neboť se místy budeme pohybovat po polních a lesních cestách a pěšinách.

 Propozice:

Po vystoupení z cyklobusu pojedeme přes Sedloňov do Olešnice v Orlických Horách a dále přes Dlouhé do Nového Hrádku, kde si prohlédneme zříceninu hradu Frymburk. Poté budeme pokračovat přes údolí Peklo do Nového města nad Metují na oběd. Po obědě a prohlídce města a zámeckého parku pojedeme po cyklotrase 4034 přes Krčín a Bohuslavice nad Metují do Českého Meziříčí a dále přes Jílovice a Jeníkovice do Třebechovic nad Orebem a dále do Nepasic a hradeckými lesy přes Běleč a Hoděšovice domů do Pardubic. Celkem najedeme asi 90 km.

Pěkné počasí přeje Zdeněk Pražák, tel 776065721, email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Děkujeme sponzorům, za jejichž finanční podpory se akce KČT Synthesia Pardubice uskutečňují

 

Výlet je zařazen do kalendáře akcí KČT Synthesia Pardubice plánovaného období a oblasti KČT Pardubický kraj. Členové a nečlenové KČT jsou pojištěni během organizované akce, člen KČT i během organizované dopravy na akci u pojišťovny VZP a.s. IČO 271 16 193. Číslo pojistné smlouvy je 1310001770

Vyhledávání

Sponzoři

 synthesia banner 180x150

 logo Pardubice

 

 

 

 

 

 

 

 

Přihlášení