Z Mezivrší přes Rokytnici domů

Attachments:
Download this file (Z Mezivrší2.7..doc)Propozice
Cyklovýlet s dopravou cyklobusem v neděli dne 23.7.2023 !!! - info u Z.Prazaka
Vedoucí: Zdeněk Pražák, tel. 776065721, email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Protože letos se opravuje silnice z Deštného na Šerlich, cyklobus z Pardubic končí v Deštném. Proto využijeme cyklobus z Hradce Králové, který zastavuje na zastávce Říčky – Mezivrší.
Sraz účastníků bude v 6,40  6:30 na nádraží v Pardubicích

 

Sraz účastníků bude v 6,40 na nádraží v Pardubicích (dohoda o jízdence – pro mladší 65 let se vyplatí společná síťová jízdenka IREDO pro 5 osob za 350 Kč), odkud odjedeme vlakem do HK s odjezdem 6,55 a příjezdem v 7,22. Pokračujeme cyklobusem s odjezdem v 7,45 a příjezdem do Mezivrší v 10,15. Po vystoupení z cyklobusu pojedeme po cyklotrase 4071 na rozhlednu na Anenském vrchu a poté dále k pevnosti Hanička (možnost prohlídky – vstupné 90 Kč). Pokračujeme dále přes Rokytnici v Orlických horách a Kunvald na oběd do Žamberka. Po obědě pojedeme přes Žampach, České Libchavy a Velkou Skrovnici k poutnímu kostelu v Homoli. Pokračujeme dále přes Skořenice, Bošín, Plchovice, Horní Jelení, Ostřetín, Horní Roveň, Moravany a Kostěnice do Pardubic. Celkem najedeme asi 95 km. Trasu je možné zkrátit a jet domů vlakem např. z Brandýsa nebo Chocně.

 

Zdeněk Pražák, tel. 776065721, email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

 

Děkujeme sponzorům, za jejichž finanční podpory se akce KČT Synthesia Pardubice uskutečňují

Vyhledávání

Sponzoři

 synthesia banner 180x150

 logo Pardubice

 

 

 

 

 

 

 

 

Přihlášení